incendiu-balotesti-nestins.jpg

Un incendiu de proporţii a distrus două depozite din localitatea Baloteşti, din Ilfov: unul de mobilă şi celălalt de mase plastice. Flăcări uriaşe, de peste 10 metri, au mistuit în total o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi, iar fumul dens s-a văzut, de la kilometri distanţă. 16 autospeciale au fost trimise să stingă focul. Intervenţia militarilor a fost îngreunată de vântul puternic. Din fericire, nu au fost victime.

 

Pompierii sunt de aproape 13 ore la Baloteşti şi vor mai sta acolo, cel probabil, întreaga zi. Cele două depozite care au luat foc ieri seară ard în continuare. Structura de rezistenţă a halelor s-a prăbuşit şi a prins dedesubt tone de materiale, unele dintre ele periculoase. Reprezentanţii ISU spun totuşi că a fost depăşit momentul de criză şi că situaţia este sub control după ce, aseară, flăcările ajunseseră la 15 metri înălţime, iar coloana de fum negru se vedea din centrul Bucureştiului.

Cele două depozite care ard aparţin unei fabrici de mobilă. Incendiul s-a întins pe 7.000 de metri pătraţi şi a ajuns şi la un garaj în care se aflau vehicule de transport în comun. Cel puțin șapte autobuze de dimensiuni mai mici au ars.

 

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Auto-moto
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Acțiuni rutiere în Ploiești

Polițiștii au ieșit joi în traficul din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții în cadrul programului EDWARD, proiect care vizează siguranța rutieră, susținut de Comisia Europeană.  Ziua de 21...