oradea-batutaj.jpg

Incident violent luni, în Oradea, unde trei eleve de liceu din Oradea au tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra unei colege. Au lovit-o în neştire, iar imaginile filmate de sora uneia dintre ele au fost postate pe reţelele de socializare. Acum agresoarele sunt cercetate de Poliţie, iar în şcoală a fost declanşată o anchetă.

 

Violență ieșită din comun. Minoră bătută cu pumnii și picioarele de alte două fete-VIDEO

Agresiunea s-a petrecut luni dimineaţa, în pauza mare, când una dintre agresoare, o elevă de 16 ani, de clasa a IX-a, de la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea – care nu fusese la şcoală şi nici nu a frecventat deloc cursurile în acest semestru - a sunat-o şi a chemat-o pe victimă în afara şcolii.

Aceasta din urmă nu a fost lăsată de paznici să iasă din şcoală, aşa că a sărit gardul şi s-a întâlnit cu celelalte colege în apropierea liceului. Acolo a fost lovită cu pumnii şi picioarele, pe motiv că ar fi înjurat-o pe una dintre fete.

 

Totul a fost filmat de sora de clasa a III-a a agresoarei, iar apoi filmul a devenit viral pe reţelele de socializare.

După ce a fost ameninţată să nu spună nimic, eleva agresată s-a întors la ore, însă după-amiază i s-a făcut rău şi a ajuns la medic.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pentru agresiune.

 

Citește continuarea pe digi24.ro