sofer-microbuz.jpg

Traficul a fost blocat mai bine de jumătate de oră pe podul de la Agigea din cauza unui şofer de microbuz care a pus maşina de-a latul drumului. Omul era nemulţumit pentru că poliţiştii l-au oprit să îl amendeze pentru că transporta 25 de oameni, deşi are doar 15 locuri.

 

Potrivit poliţiştilor citați de News.ro, marţi, în jurul orei 6.30, un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa a oprit în trafic, pe DN 39, un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Independenţa, judeţul Constanţa. Pentru că avea peste 25 de persoane în microbuz pe numai 15 locuri, el a fost amendat cu 9.000 de lei. Supărat, bărbatul a oprit microbozul transversal pe un sens de mers, în zona podului de la Agigea, timp de aproximativ 40 de minute. În acest timp, poliţiştii au deviat circulaţia pe contrasens în zona respectivă, iar călătorii au coborât din microbuz, continuându-şi drumul cu alte mijloace de transport.

În cele din urmă, şoferul a fost convins să renunţe la gestul său, el fiind dus la sediului Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa pentru audieri. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului.

 

sursa: digi24.ro