ov-popescu.jpg

Tatăl Getei Popescu, alpinista moartă în munţii Retezat, a fost externat în urmă cu puţin timp din spitalul Municipal Hunedoara. Ovidiu Popescu, rănit şi el în avalanşă, a plecat pe semnătură.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Hunedoara, medicul Bende Barna, a declarat pentru News.ro că alpinistul Ovidiu Popescu a ieşit din spital luni după-amiază, el cerând externarea.

„În jurul orei 13.00, a fost externat alpinistul Ovidiu Popescu. În cursul zilei de astăzi (luni - n.r.) s-au completat investigaţiile de sâmbătă cu un computer tomograf la nivelul toracelui care dă un plămân curat, fără probleme, în schimb dă o fractură de arc costal cinci fără deplasare care nu pune în pericol viaţa. Noi, de obicei, aceşti pacienţi policontuzionaţi cu lovitură la cap, torace şi bazin cu hematom la coapsa se recomandă trei - patru zile sub supraveghere cu tratament. Având în vedere situaţia dată şi fiind tragedia din familie a cerut externarea. Funcţiile vitale sunt bune, e echilibrat hemodinamic, e conştient”, a declarat medicul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe digi24.ro