rabla-start.jpg

Programele „Rabla'' și „Rabla Plus'' vor începe în jurul datei de 10 mai, imediat după ce se vor încheia perioadele de dezbateri publice și sesiunea de validare a producătorilor, a anunțat, ministrul Mediului. 

 

„Îi anunț pe toți românii care au mașină mai veche de 10 ani că, probabil în jurul datei de 10 mai, vor putea să acceseze programele 'Rabla' și 'Rabla Plus'. În momentul în care dezbaterea publică este gata, pe data de 24 aprilie, să fim gata și cu Ghidul, și cu procedura întocmai. Am reușit și chiar ne-am dorit să lansăm deodată ambele programe, atât 'Rabla', cât și 'Rabla Plus', undeva în jurul datei de 10 mai, pentru că de data aceasta cetățenii sau persoanele juridice care doresc să-și achiziționeze o mașină electrică beneficiază de o primă de 10.000 de euro și au posibilitatea să beneficieze și de cei 6.500 de lei care înseamnă prima de casare'', a spus Gavrilescu la Antena 3, citată de Agerpres.

Bugetul pentru programul Rabla este de 180 de milioane de lei în acest an, iar prima de casare este 6.500 de lei, a precizat ministrul. 

 

Citește continuarea pe digi24.ro