legea-salarizarii.jpg

Depunerea în Senat a legii salarizării, programată pentru astăzi, va fi amânată pentru săptămâna viitoare. Anunţul vine de la liderul PSD, Liviu Dragnea, care vrea ca proiectul să mai fie analizat înainte de a intra în dezbaterea Parlamentului.

 

Reporter: Se va şi depune proiectul ?

Liviu Dragnea: Eu nu vreau să îl depun astăzi. Să mai stea o săptămână, să meargă la grupuri, să îşi mai dea lumea cu părerea.

Reporter: Deci nu astăzi?

 

Liviu Dragnea: Nu îl depun astăzi.

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, anunța ieri pe Facebook că legea va fi depusă astăzi la Parlament și că o vor putea consulta mai ales angajaţii de la stat care ar urma să primească lefuri mai mari. Deşi s-a discutat mult despre ea, forma completă a legii nu a fost încă prezentată.

„Sunt convinsă că această lege va fi FOARTE apreciată de cei care au salarii mici şi au fost nedreptăţiţi timp de 25 de ani. (...) Sunt la fel de convinsă că o vor aprecia şi cei cu salarii mari, care vor vedea ce creşteri au şi ei. Mai puţin bugetarii de lux. Puţini. Dacă vor comenta, poate că toată lumea va fi interesată să afle ce salarii au în plată. Dar ştiu că nu o vor face.”, a scris Olguţa Vasilescu.

 

Citește continuarea pe digi24.ro