gardian poarta alba

Un nou caz de sinucidere a fost înregistrat în cursul zilei de vineri în rândul personalului de pază și siguranță de la Penitenciarul Poarta Albă, de această dată fiind vorba despre un subofițer care lucra în sistem de peste 20 de ani.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului de maximă siguranță Poarta Albă, subcomisarul Gabriel Botezan, acesta este cel de-al doilea caz în decursul unei luni în care un cadru al penitenciarului este găsit mort.

Potrivit anchetatorilor, o maşină distrusă în urma unui incendiu a fost descoperită vineri seară la ieşirea din localitatea Medgidia, iar în interior se afla o persoană decedată. Oamenii legii au stabilit că bărbatul care se afla în autoturism avea 48 de ani şi lucra ca agent la Penitenciarul Poarta Albă. Cu câteva ore înainte de această descoperire, fata bărbatului respectiv postase un anunţ pe pagina de Facebook în care cerea ajutor pentru găsirea sa în condiţiile în care acesta nu ajunsese acasă, şi nici nu putea fi contactat telefonic.

Citește continuarea pe digi24.ro