selfie mortal

Ancheta în cazul fetei de 15 ani care a căzut de pe acoperişul unui bloc din Sibiu şi a murit a scos la iveală faptul că două profesoare şi încă o persoană adultă s-au aflat pe bloc înaintea producerii incidentului. Dascălii susţin că la plecare le-au cerut tinerilor să coboare, dar procurorii nu au stabilit încă exact succesiunea evenimentelor. Directorul Colegului Tehnic "Cibinium” confirmă că cele două profesoare sunt angajate ale unităţii respective, dar spune că erau în timpul liber şi că s-au întâlnit întâmplător pe stradă cu elevii şi au urcat pe bloc să admire oraşul.

 

Mama adolescentei care a căzut de pe un bloc turn din municipiul Sibiu a declarat presei că tinerii erau însoţiţi de adulţi în seara respectivă.

"Blocul ăla era frecventat demult, nu de acum, şi inevitabilul se putea produce oricând. Aşa a fost, să fie copilul meu. Au fost vreo nouă copii acolo, plus de asta înainte au fost vreo două sau trei profesoare de la Liceul Textil care au vizitat blocul. Mi se pare ceva inadmisibil, chiar dacă au avut intenţia să vadă Sibiul de sus trebuia să îi ia de acolo, nu să îi lase acolo pur şi simplu”, a povestit Cristina Voilean, mama victimei.

Declarațiile femeii au fost confirmate în decursul anchetei.

 

Citește continuarea pe digi24.ro