buzoian

Un bărbat din municipiul Buzău a achitat, vineri, o amendă de circulaţie primită de la Poliţia Locală pentru oprire neregulamentară în monede de 1 ban, mergând la Direcţia Economică a Primăriei cu două sacoşe pline cu monede, potrivit News.ro.

 

Bărbatul s-a prezentat, vineri după-amiază, la Direcţia Economică a Primăriei Buzău pentru a achita amenda, însă casierele i-au spus că nu îi primesc banii decât dacă îi aranjează în plicuri de câte 100 de monede.

Astfel, omul a răsturnat banii pe o masă şi a început să îi numere.

„Cred că este o bătaie de joc la adresa noastră ca domnul să vină cu două sacoşe cu bani. I-am explicat că nu îi putem încasa aşa pentru că noi, la rândul nostru, trebuie să îi predăm la trezorerie în plicuri de câte 100 de monede. Faptul că dumnealui vrea probabil să protesteze astfel nu e vina noastră a casierilor. Se termină programul la ora 16.00, dar vom ţine pe cineva să îşi plătească contribuabilul amenda. Nu avem ce face. Vom ţine aici o casă deschisă pentru a putea să îşi plătească amenda, dacă nu o mai poate plăti şi luni”, a declarat o casieră.

 

Citește continuarea pe digi24.ro