politia-de-frontiera1.jpg

Poliția Română apelează la ajutorul cetățenilor și îi roagă pe cei care pot furniza informații despe Adrian Hladii, bărbatul acuzat că a împușcat mortal o tânără în apropiere de Oradea. 

 

Acesta este acuzat că, miercuri, a răpit o tânără și a împușcat-o mortal. Totodată, un alt bărbat a fost împușcat de Adrian Hladii, fiind grav rănit. 

"Cel în cauză este bănuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse în cursul zilei de 15 martie a.c., în municipiul Oradea, anchetate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor", se arată în comunicatul remis de IGPR.

 

Polițiștii informează că bărbatul are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui, nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

big_hladii_adrian_91442300.jpg

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

sursa: realitatea.net