transfuzii perchezitii

Un medic și o asistentă au fost prinși în flagrant, în timp ce vindeau pungi cu sânge, relatează Digi24. Descinderile procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj la Centrul de transfuzii sanguine Craiova au loc după ce doi oameni au murit în urma transfuziilor de sânge. Anchetatorii ridică documente, iar mai mulți angajați urmează să fie duși la audieri. Deocamdată, procurorii nu au oferit informați legate de cauza în care fac percheziții.

 

Potrivit surselor Digi24, pe parcursul audierilor de până acum, anchetatorii ar fi primit informații potrivit cărora pacienții dădeau bani pentru a beneficia de transfuzii. În acest sens, ar fi fost organizat astăzi un flagrant, în urma căruia un medic și o asistentă au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau pungi de sânge unui ofițer aflat sub acoperire.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Percheziții la o bandă de hoți din Ploiești

În această dimineaţă, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 4 percheziții la persoane bănuite săvârșirea mai...