pregatire gratuita

Cadre didactice de la Universitatea Politehnica Bucureşti (UPB) fac meditaţii gratuit, în perioada 25 martie - 10 iunie, la matematică, fizică, chimie şi economie pentru elevii de clasa a XII-a care se pregătesc de admiterea la facultate, informează News.ro.

 

„Este pentru al şaselea an consecutiv în care Universitatea Politehnica din Bucureşti redeschide sesiunea de pregătire pentru admitere, adresată în mod special elevilor din clasa a XII-a, disciplinele incluse în acest program gratuit fiind matematică, fizică, chimie şi economie.  Anul acesta, organizatorii au pregătit 10 etape de pregătire în vederea admiterii în ciclul de studii universitare de licenţă, acestea urmând să se deruleze în perioada 25 martie - 10 iunie”, anunţă reprezentanţii UPB.

Astfel, în fiecare zi de sâmbătâ, între 25 martie şi 10 iunie, elevii din Bucureşti sau din provincie vor putea beneficia de acest program de pregătire educaţională, cursurile fiind susţinute între orele 9.00 şi 13.00, în amfiteatrele UPB din Splaiul Independenţei nr. 313.

 

Citește continuarea pe digi24.ro