navrom galati

Două persoane au fost rănite, luni, după ce la compartimentul motoare al unei nave aflate în reparaţii la societatea Navrom din Galaţi s-a produs o explozie urmată de un incendiu, răniţii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Galaţi.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că în secţia de reparaţii a societăţii Navrom din Galaţi a avut loc, luni dimineaţă, o explozie în compartimentul motoare al unei nave împingător, provocată de o acumulare de gaz metan.

„În secţia de reparaţii apraţinând Navrom a avut loc o explozie provocată de o acumulare de gaz metan în compartimentul motoare al unei nave împingator”, a afirmat Chiriţă. 

 

În urma exploziei urmate de un incendiu care a cuprins compartimentul motoare pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi două persoane au fost rănite.

„Un bărbat de 54 ani a suferit arsuri de gradul doi şi trei pe o suprafaţă de aproximativ 90%, iar o femeie de 52 de ani a suferit un atac de panică şi dureri toracice”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Citește continuarea pe digi24.ro