Clubul Bamboo din București a ars în totalitate. Ultimul bilanț al victimelor

0
bamboo incendiu

bamboo incendiu

Noaptea trecută, clubul Bamboo a fost mistuit de un incendiu violent. După ce ars în totalitate, clădirea s-a prăbușit. Potrivit ultimului bilanț al ISU București, 40 de persoane au fost rănite, una singură fiind în stare gravă. Până acum nu a fost raportat niciun deces, însă este posibil ca după stingerea incendiului să mai fie găsite victime sub dărâmături.

Daniel Vasile (ISU): 40 de victime la spitale; o singura persoana grav ranita.

Incendiu în Clubul Bamboo din București. Zeci de răniți, plan roșu de intervenție

„In acest moment sunt 20 de persoane transportate catre unitatile spitalicesti din Bucuresti, cu ambulante SMURD si cu ambulante de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. La unitatile spitalicesti s-au mai prezentat cu mijloace proprii aproximativ 20 de persoane. Exista o singura persoana grav ranita, cu arsuri la nivelul cailor respiratorii, intubata, ventilata mecanic. Aceasta se afla la Spitalul Floreasca”, a declarat Daniel Vasile, conform Agerpres.

Mai multi clienti ai clubului au sarit de frica incendiului in lac, anunta Digi24. Pompierii i-au scos imediat, iar cativa dintre ei erau intrasera in hipotermie. Scafandrii continua insa cautarile in lac in eventualiattea ca au existat victime. Conform altor marturii, alti clienti au ales sa sara imediat in piscina clubului.
sursa: hotnews.ro

VIDEO Imagini cu intervenția pompierilor de la incendiul care a distrus clubul Bamboo.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău