nameti zapada masini inzapezite 728x336

Autoritățile din Ialomița și Constanța intervin pentru a salva 24 de persoane, care au rămas blocate în mașini. Ministerul de Interne a anunțat că se intervine în aceste momente pentru deblocarea oamenilor, dar intervenția este una dificilă din cauza viscolului. Persoanele blocate nu au suferit răni, deci nu există nicio urgență medicală.  

 

Ministerul de Interne a anunțay că forțele MAI au desfășurat 97 de intervenții, în urma cărora au fost deblocate 409 de autoturisme și 1.002 persoane. Cele mai multe intervenții au avut loc în județul Constanța, unde au fost deblocate 245 de mașini și 816 persoane.

De asemenea, MAI transmite că toate autovehiculele de pe A2 au fost scoase în siguranță de pe autostradă și și-au continuat deplasarea către destinații. Nicio persoană nu a rămas blocată.

 

Ca urmare a temperaturilor scăzute, la nivel național s-a intervenit pentru relocarea a 392 de persoane fără adăpost și pentru acordarea primului ajutor medical în 70 cazuri de hipotermie. Cele mai multe persoane identificate cu hipotermie s-au înregistrat la nivelul județului Iași (11) și al municipiului București (11).

La nivel național au fost efectuate 9.728 intervenții medicale de către serviciile de ambulanță (8.637) și SMURD (1.091), din care 258 pentru gravide și 159 pentru persoane care fac tratament cu dializă. 

sursa: digi24.ro

 

Eveniment
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident la Florești. Două persoane rănite

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs joi în jurul orei 10.45 pe DJ 720. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată în afara părții carosabile, iar...

Administrație
  • Joi, 14 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

TCE riscă să aibă conturile blocate

Societatea de transport are aproximativ 16 milioane de lei datorie către SPFL, conform unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile. Salvarea TCE este o reeșalonare a datoriei, care poate...