trenuri

80 de trenuri care urmau să circule în sudul ţării au fost oprite în gări, au anunţat reprezentanţii CFR. Măsura a fost luată pentru a uşura activitatea de deszăpezire a utilajelor.

 

Potrivit CFR, se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza regionalelor București, Craiova, Galați, Constanța. Pe ruta Bucureşti-Constanţa se circulă cu plug antemergător.

Sunt înregistrate întârzieri atât ale trenurilor care trebuie să ajungă la București, cea mai mare, de 160 de minute, o înregistrează un tren care vine de la Urziceni, cât și ale trenurilor care pleacă din Capitală. La plecare, cea mai mare întârziere o înregistrează un tren care trebuie să plece din București către Urziceni.

LISTA TRENURILOR ANULATE

 

CFR face eforturi pentru a realiza, miercuri, o legătură dus şi una întors de la Bucureşti (9:30 plecare) către Constanţa şi retur (7h30 plecare Constanţa).

În prezent, utilaje şi echipaje feroviare ale companiei intervin pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova, Galaţi, şi Constanţa.

„Aşa cum s-a întâmplat zilele anterioare şi astăzi ne vom organiza unde va fi necesar astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvişuri, în funcţie de posibilităţile din teren”, a precizat CFR Călători.

 

sursa: digi24.ro