zile libere

Minivacanţa de 1 decembrie constituie astfel o predeschidere a sezonului, dând tonul vacanţelor de sărbători şi de iarnă. În această săptămână, salariații au cinci zile libere, însă lucrurile se schimbă de sărbători, când numărul de libere se diminuează.

 

Guvernul a adoptat, miercuri în şedinţă, o Hotărâre prin care ziua de 2 decembrie va fi zi liberă pentru salariaţii din sectorul public. Bugetarii vor avea cinci zile libere consecutive, de pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, până duminică, 4 decembrie. Potrivit hotărârii Executivului, liberul din 2 decembrie va fi recuperat pe 17 decembrie, în ultima sâmbătă dinaintea Sărbătorilor. De Crăciun şi Revelion, românii vor avea însă doar câte o zi liberă, adică 26 decembrie și 1 ianuarie.

Anul viitor, va fi liberă şi ziua de 24 ianuarie, legea în acest sens fiind publicată în Monitorul Oficial din 13 octombrie 2016. De asemenea, proiectul de lege prin care data de 1 iunie, Ziua Copilului a fost stabilită zi liberă nelucrătoare a fost adoptată de Parlament.
sursa: rtv.net

 

Național
  • Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Black Friday la Târgul de Turism de la Romexpo

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo și este deschis până pe 19 noiembrie, la ora 16.00. Organizatorii au anunțat că astăzi Târgul de Turism poate fi vizitat până la ora 18.00, iar...