sefa tvr

Irina Radu, preşedinte-director general al Televiziunii Române, a declarat că va fi audiată, luni, la Parlament, în legătură cu nedifuzarea interviului cu prim-ministrul Dacian Cioloş în emisiunea „Viaţa satului” de duminică, informează News.ro.

 

Preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, a declarat că solicitarea a venit din partea mai multor membri ai comisiei. „Irina Radu a fost chemată astăzi la comisia de cultură, pe subiectul interviului de la «Viaţa Satului»”, a spus el, pentru News.ro.

„Prin interzicerea înregistrării cu Dacian Cioloş, TVR îşi confirmă statutul de televiziune de casă a PSD. Fără nicio legătură cu campania electorală care se desfăşoară în aceste zile, înregistrarea cu premierul României avea ca subiect teme de larg interes pentru agricultori şi fermieri. Să ne amintim că Dragnea a scos TVR de pe lista instituţilor finanţate de la bugetul de stat tocmai pentru a fi mai uşor controlată de către PSD. Astăzi voi sesiza CNA pentru acest veritabil act de cenzură, act nepermis într-o democraţie europeană”, a anunţat Gigel Ştirbu, luni, pe pagina lui de Facebook. 

 

Citește continuarea pe digi24.ro