microbuz scolar

Polițiștii din Arad au prins în trafic un șofer de microbuz școlar, în vârstă de 71 de ani, care transporta mai multe persoane de la un miting electoral.

 

“La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orelor 19.30, polițiștii din Arad au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că din parcarea sălii polivalente din municipiu, mai multe persoane care au participat la mitingul organizat de o formațiune politică, urmează a fi transportate cu trei microbuze școlare, în localitățile de domiciliu”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Întrucât în urma verificărilor efectuate la fața locului, nu s-a constatat existența vreunui incident electoral, s-a procedat la extinderea cercetărilor pe raza întregului județ.

 

Astfel, în mai puțin de două ore de la sesizarea evenimentului, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe DJ709, pe raza localității Șiria, un bărbat de 71 de ani, în timp ce transporta cu un microbuz, destinat exclusiv transportului de elevi, 11 adulți și un minor.

Conform legii 334/2006, a fost sesizată Autoritatea Electorală Permanentă, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.

sursa: realitatea.net

 

Administrație
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Bulevardul Castanilor închis în acest weekend

Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” se va desfășura în acest an pe Bulevardul Independenței, fapt care aduce restricții de circulație în zonă. Traficul rutier va fi închis pe durata celor trei zile ale...