sot injunghiat

O femeie din Sibiu este audiată, luni, la sediul Inspectoratului de Poliţie, după ce şi-a înjunghiat soţul, în urma unei discuţii aprinse cu acesta, în Piaţa Mare din oraş, după comiterea faptei, aceasta fugind şi fiind prinsă de poliţiştii locali.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Lazăr, la sediul IPJ Sibiu este audiată o femeie care este suspecta principală într-o faptă de violenţă, comisă în Piaţa Mare din Sibiu, aceasta fiind adusă de poliţiştii locali.

„A fost adusă o femeie care, se pare, şi-ar fi înjunghiat fostul soţ în Piaţa Mare din Sibiu, apoi ar fi fugit. Aceasta a fost adusă la sediul IPJ Sibiu pentru audieri de poliţiştii locali, care au prins-o pe femeie după comiterea faptei”, a declarat luni, corespondentului MEDIAFAX, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Reprezentanţi ai Poliţiei Locale din Sibiu au declarat corespondentului MEDIAFAX că oamenii legii au găsit victima căzută, înjunghiată, şi au primit informaţii că agresoarea ar fi fugit, aceasta fiind prinsă la câteva străzi distanţă de Piaţa Mare.

 

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că bărbatul a fost dus cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, cu o plagă prin înjunghiere la mâna stângă.

sursa: realitatea.net