trafic ingreunat otopeni

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că, la această oră (9:45), în județul Ilfov, din cauza unui accident rutier, traficul rutier se desfășoară îngreunat.

 

Potrivit sursei citate, „traficul rutier se desfășoară îngreunat pe DN Centura București, în zona Otopeni, pe sensul de mers Tunari - Otopeni, din cauza unui accident rutier”.

„Pentru că una dintre benzi este blocată, îi sfătuim pe conducătorii auto să se încadreze pe cea deschisă prin manevra de tip „fermoar”, a anunțat Centrul Infotrafic.

 

Luni dimineață s-au produs alte două accidente rutiere. Astfel, pe DN1, KM 566+500, în jurul orei 05.00 în apropierea localității Piatra Craiului, a avut loc un eveniment rutier în care șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe carosabil. Circulația se desfășoară alternativ, îngreunat pe un singur sens. La fata locului se afla poliția și lucrători de la drumuri naționale.

Un alt accident rutier a avut loc pe DN 6, KM 468+800, în jurul orei 06.00, în apropierea localității Căvărani, a avut loc un eveniment rutier în care șoferul unui microbuz a pătruns pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un TIR. Circulația se desfășoară îngreunat pe jumătate din calea de rulare. La fata locului se afla politia, Salvarea și lucrători de la drumuri naționale. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 12.00.

 

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trafic îngreunat pe DN1B, la Valea Călugărească

Traficul rutier pe DN1B, la Valea Călugărească se desfășoară îngreunat vineri la ora 13.50, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din fericire în urma impactului nicio...