crima timisoara

O teribila descoperire a fost facuta in cartierul Fabric din Timisoara in aceasta dimineata. Un copil de numai 6 ani a fost ucis de propriul tata, care mai apoi a incercat sa-si ia zilele.

 

Un copil de şase ani din Timişoara a fost înjunghiat mortal cu un cuţit în piept de către tatăl său, care apoi a încercat să se sinucidă, mama băiatului sunând la 112 după ce a auzit zgomote într-una dintre camerele locuinţe, unde bărbatul se încuiase cu fiul său.

Politisti, pompieri si medici au mers in mare graba pe stradat Tigrului pentru a vedea ce s-a intamplat, scrie opiniatimisoarei.ro.

Micutul a fost injunghiat in piept. Cand si-a dat seama de grozavia pe care a savarsit-o, tatal si-a infipt si el un cutit in piept, apoi si-a taiat venele.

 

In tot acest rastimp, mama era in baie si facea dus, asa ca nu a auzit nimic, pentru ca, spune ea, se pregateau sa mearga cu totii la biserica.

Cand a iesit din baie, femeia a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Copilul si sotul erau incuiati intr-o incapere din care razbateau zgomote ciudate.
sursa: rtv.net