reduceri cfr la targul de turism

CFR Călători participă la cea de a 36-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti, unde vizitatorii pot beneficia de reduceri substanțiale.

Standul CFR (25 b), din Pavilionul C2, va fi deschis astăzi până la ora 18.00, iar duminică în intervalul orar 10:00 - 16:00.

Una dintre ofertele lansate la  Târgul de Turism al României este de 45% reducere la cumpărarea biletelor de tren emise la standul CFR Călători și de vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45 %, cu valabilitate până la data de 10 decembrie 2016.

Tot aici, vizitatorii pot afla oferta pentru Şi vor afla detalii despre Trenul Charter - pentru firmele și agențiile de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc). „Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia”, se arată într-un comunicat al CFR.