sibiu1

Peste 15.000 de oameni au fost prezenți vineri seară la inaugurarea celei de a zecea ediții a Târgului de Crăciun din Centrul Sibiului. Evenimentul aniversar a fost marcat printr-o proiecţie de lumini pe clădirile istorice din centrul oraşului.

 

Sibiul este oficial de vineri seară probabil cel mai magic loc din România. Peste 15.000 de oameni au mers vineri seară în Piața Mare și au motive de mândrie. Târgul de Crăciun arată în această iarnă mai bine ca oricând.

Organizatorii Târgului de Crăciun au depășit toate așteptările și au amenajat Piața Mare într-un loc care va fi cu siguranță atracția acestei ierni în România, scrie oradesibiu.ro. Mirosul de turtă dulce, de vin fiert cu scorțișoară sau al castanelor coapte, luminițele magice, bradul frumos împodobit și cele peste 80 de căsuțe cu produse specifice perioadei sărbătorilor de iarnă au creat ambientul perfect pentru ca Târgul de Crăciun din Sibiu să fie mai mult decât magic.

Ediţia din acest an a Târgului de Crăciun de la Sibiu aduce un sistem de proiecţie nou pentru România, care va face ca toate clădirile istorice din Piaţa Mare să fie inundate de lumini care redau scene de Crăciun.


sursa: rtv.net