Black Friday1

Peste 200 de magazine online se pregătesc pentru vânzările din „vinerea neagră". Este al şaselea an în care comercianţii români, care au preluat din Statele Unite ideea unei zile sau perioade a reducerilor, vor să dea lovitura cu vânzări de peste 300 de milioane de lei într-o singură zi. Depozitele sunt pline, iar companiile au angajat câteva sute de oameni ca să facă faţă valului de comenzi. Comercianţii promit reduceri medii de 30%.

 

Zeci de tiruri au descărcat în ultimele zile mii de cutii, majoritatea aduse din import, în halele de la marginea marilor oraşe din ţară. Pe rafturile înalte au intrat electronice, electrocasnice, parfumuri, jucării, anvelope şi scutece. Magazinele promit reduceri de peste 30%, în medie, iar pentru aparatele scumpe, scăderile pot depăşi chiar 1.000 de euro.

Pentru a scurta timpul de livrare, companiile au făcut angajări temporare.

Anul acesta, comercianţii care vând online au stabilit noi reguli. Preţurile vor fi cele mai mici din ultimele 30 de zile.

 

Dacă în mod normal magazinele online pot livra comanda şi în două ore, în perioada de reduceri, care începe vineri, livrările se vor face în cel mult zece zile.

sursa: digi24.ro