student mort camin

Un tânăr buzoian, student în anul patru la Medicină, a fost găsit mort în camera de cămin din Complexul Regie din București.

 

Trupul neînsuflețit al tânărului de 22 de ani a fost găsit, marți seară, de sora sa. Acesta a fost găsit în camera de cămin, cu o pungă pe cap. Pe masă, polițiștii au găsit un bilet de adio.

Tânărul a absolvit Colegiul "Hasdeu" din Buzău. Era un student de nota 10, iar in momentul in care a fost admis la Facultatea de Medicina, in 2013, a fost al 32-lea pe lista, cu media 9.65, potrivit opiniabuzau.ro.

Moartea băiatului a fost atât de violență, încât i-a înfiorat și pe anchetatorii chemați la față locului. Tânărul se afla într-o depresie profundă, după cum avea să o dovedească biletul de adio găsit lângă el. 

 

"Sunt nemulțumit de rezultatele de la facultate, știu că n-am să fiu niciodată un medic bun", a scris acesta.

Nu a vorbit însă cu nimeni despre gândurile care îl măcinau, așa că toți cei care îl cunoșteau au fost șocați să afle că a murit.

Tânărul stătea în aceeași cameră cu sora lui, și ea studentă la această facultate, dar cu un an mai mare. 

 

sursa: realitatea.net

 

Info Prahova
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Populația din Prahova în scădere - ultimele date statistice

Populația cu domiciliul în județul Prahova la 1 ianuarie 2017 a fost de 804158 locuitori, din  care  389882  bãrbați  (48,5%)  şi  414276  femei  (51,5%).  Cele  trei  componente  ale  dinamicii  populației – natalitatea, mortalitatea şi migrația au dus la diminuarea populației cu domiciliul în...