catuse

Un barbat de 37 ani din comuna galateana Movileni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, dupa ce si-a ucis mama, apoi i-a retezat capul si l-a infipt in gardul casei, transmite Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, Liliana Istrate, barbatul locuia impreuna cu mama sa, o femeie de 71 ani, in comuna Movileni, iar luni seara, pe fondul unor motivatii de ordin mistico-religios, si-a decapitat mama. 

'Inculpatul Ionel Mihaila, de 37 ani, este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat asupra unui membru de familie, infractiune retinuta a fi savarsita prin cruzimi(...) In seara de 7 noiembrie, pe fondul unor motivatii de ordin mistico-religios si a unui mod de manifestare de o extrema violenta, inculpatul a decapitat-o pur si simplu pe mama sa prin folosirea unui cutit, dupa care a luat capul acesteia si l-a infipt intr-unul din parii gardului care le marginea locuinta', a declarat Liliana Istrate. 

Crima a fost sesizata la 112 de preotul din sat caruia barbatul i-a povestit ce a facut. 

'Nu exista un mobil, este foarte convins ca ceea ce a facut e un act de dreptate, de altfel el s-a dus la preot dupa ce a comis aceasta fapta sa ii spuna ca a restabilit ordinea. Preotul a fost cel care a anuntat la 112, era in dimineata zilei de 8 noiembrie. Fiind sarbatoare, lumea a inceput sa mearga la biserica, iar domiciliul lor este vizavi de biserica. Inculpatul a pus capul propriei mame cu spatele spre biserica pe motiv ca nu are dreptul sa priveasca spre biserica', a precizat Liliana Istrate. 

 

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Când ridică Rosal gunoiul în comuna Șirna

Gunoiul menajer va fi ridicat de angajații Rosal săptămânal în comuna Șirna în fiecare zi de vineri.  Angajații societății de salubritate Rosal vor fi prezenți pe străzile satelor din comuna...