incendiu depozit

Patru persoane - trei bărbați și o femeie - au fost rănite în incendiul care a izbucnit miercuri la o hală aflată pe șoseaua Ștefănești, informează ISU București-Ilfov.

 

Potrivit sursei citate, răniții au fost transportați la spitalele Pantelimon și Floreasca, având arsuri la nivelul feței și membrelor superioare, scrie Agerpres.

În zona incendiului a fost realizat un dispozitiv circular și se lucrează pentru protejarea vecinătății și limitarea extinderii focului.

Din primele date, este posibil ca focul să fi izbucnit de la recipiente sub presiune care au explodat, fără a avea însă impact asupra forțelor care intervin la fața locului.

 

Potrivit sursei citate, la fața locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere și 6 ambulanțe SMURD, detașamentul special de salvatori și o autoscară. 

''Ard mase plastice și material lemnos. Există posibilități ridicate de extindere la o altă hală'', precizează sursa citată.

 

Eveniment
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Bărbat accidentat de un TIR, la Tinosu

Un accident rutier în urma căruia a fost rănită o persoană, s-a produs vineri după amiază în jurul orei 15.20, pe DC 141, în localitatea Tinosu.  Update: Un bărbat de 40 de ani a fost lovit de niste...