autostrada comarnic brasov

După trei tentative eşuate la CNSC de anulare a licitaţiei pentru actualizarea studiului de fezabilitate a autostrăzii Comarnic-Braşov, Compania de Drumuri este acum obligată de către instanţă să continue procedura prin reevaluarea ofertei firmei Consitrans. Dacă va decide iarăşi să anuleze licitaţia, proiectantul spune că va depune din nou contestaţie.

 

Oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), fosta CNADNR, au spus pentru ECONOMICA.NET că vor pune în aplicare decizia instanţei în cazul litigiului privind revizuirea studiului de fezabilitate a autostrăzii Comarnic-Braşov.

"Referitor la sentinţa Curţii de Apel Bucureşti din data de 12.09.2016 privind litigiul dintre CNAIR SA (fosta CNADNR SA) şi SC CONSITRANS SRL, dosarul nr. 5964/2/2016 ce are ca obiect litigiul privind achiziţiile publice, vă aducem la cunoştinţă că autoritatea contractantă va pune în aplicare Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti", au declarat reprezentanţii CNAIR.

Reevaluarea ofertei firmei care a câştigat până acum la CNSC şi în instanţă nu va conduce neapărat şi la atribuirea contractului.

 

Citește continuarea pe economica.net