elev injunghiatt

Un elev de 17 ani a fost injunghiat cu un cutit, miercuri dimineata, la Liceul Tehnologic "General Magheru" din municipiul Ramnicu Valcea, in urma unei altercatii pe care a avut-o cu un coleg.

 

Conform primelor informatii oferite de IPJ Valcea, elevul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta, mai multe echipe formate din politisti si profesori cercetand imprejurarile in care a avut loc incidentul.

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Valcea a confirmat ca elevul se afla deja in operatie.

Elevul Masanga Georgica Florin, cunoscut cu atitudine violenta, l-a injunghiat pe colegul de liceu Vasile Alexandru.

 

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Valcea, Isabella Ionita, atacatorul "suferea de epilepsie si se afla in atentia organelor de politie pentru nenumarate iesiri violente''. ''Elevul aflat in anul I profesionala l-a injunghiat pe holul scolii pe Vasile Alexandru elev, tot in cadrul Liceului Tehnologic 'General Magheru', motivandu-si gestul ca fiind o razbunare. Atacatorul a mai amenintat in repetate randuri ca e dispus sa ucida", a spus Ionita.

In prezent, victima, in stare foarte grava, cu o plaga in zona cervicala, conform cadrelor medicale, se afla in sala de operatii la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea.

O echipa a IPJ Valcea este prezenta la liceu pentru cercetari in acest caz.

 

sursa: stirileprotv.ro

 

Național
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Un șofer a ars de viu în mașină lângă București

Sfârşit tragic pentru un bărbat, în această dimineaţă, pe drumul ce leagă Pipera de Tunari. Şoferul a murit carbonizat după ce maşina în care se afla a lovit cu viteză, spun martorii, piciorul unei...