metrou

Aglomeraţie de nedescris în această dimineaţă în mai multe staţii de metrou. Peroanele de la Victoriei şi de la Unirii au fost pline-ochi de călători. Înghesuială a fost şi în pasajele care fac legătura dintre cele două peroane la Victoriei, dar şi pe scările de acces de la Unirii. Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Romană - Aviatorilor s-a desfășurat cu dificultate, trenurile înregistrând întârzieri, din cauză că, în stații diferite, trei femei au leșinat, fiind nevoie de intervenția SMURD.

 

Potrivit reprezentanților companiei Metrorex, la ora 8:42, la Piața Romană i s-a făcut rău unei femei, la ora 8:57, în stația Piața Victoriei o altă femeie a leșinat în tren, un caz similar fiind înregistrat la ora 9:10 în Piața Victoriei.

"Trei femei au leșinat în trenuri, în stații diferite. În toate cele trei cazuri a fost chemat SMURD-ul și s-a constatat că a fost vorba despre lipotimie. Întârzierile vin în urma faptului că trenul (de metrou — n. r.) nu pleacă până nu se acordă primul ajutor", au explicat, pentru Agerpres, reprezentanții Metrorex.

aglomeratie

sursa: digi24.ro