tedy ursuleanu

24 de fotografii care surprind urmările tragediei din Colectiv au fost expuse, sâmbătă seară, la Arenele Romane. Un fotograf bucureştean a vrut să atragă atenţia asupra acestei drame.

 

Rănile supravieţuitorilor din clubul Colectiv se văd şi astăzi, la 11 luni de la incendiul în care au murit 64 de tineri, iar alţii au fost mutilaţi pe viaţă. Aseară, la Arenele Romane au fost expuse 24 de imagini în care un fotograf bucureştean a surprins urmările tragediei de anul trecut pentru a atrage atenţia asupra acestei drame şi pentru a ajuta financiar victimele unor incedii.

Zeci de bucureşteni au venit la Arenele Romane ca să vadă expoziţia lui Alex Csiki, în care apare Tedy Ursuleanu, una dintre supravieţuitoarele incendiului din Colectiv.

 

„Sunt nişte fotografii cu o încărcătură emoţională foarte puternică pentru mine personal”, afirmă Tedy Ursuleanu.

La vernisaj au fost prezenţi şi alţi supravieţuitori ai tragediei din 30 octombrie 2015.

Lucrările lui Alex Csiki pot fi cumpărate. Banii strânşi vor fi donaţi victimelor altor incendii.

Organizatorii le-au mai oferit celor prezenţi şi un spectacol al tăcerii, prin care s-a adus un tribut celor de la Goodbye to Gravity. Pe scenă, un singur scaun, a fost ocupat fizic - cel al solistului, Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor dintre cei cinci membri ai trupei.

sursa: digi24.ro