orori

Cazul asa zisului lider spiritual din Targu Mures, care a pus pe picioare un grup infractional numit "Cercul" si care exploata financiar si sexual tinere este infricosator.

 

 

In timp ce Eusebiu Sebastian Apostolache a fost arestat, principala sa complice a disparut. Anchetatorii au descoperit o cladire fara curent, numita "casa sfanta" unde au fost inchise timp de multi ani tinerele adepte, majoritatea studente la Universitatea de Arta si Teatru din Targu Mures.

 

guru

Fetele erau infometate si terorizate de barbatul de 60 de ani, care le supunea unor ritualuri sexuale. Eusebiu Sebastian Apostolache, fost muzician si coregraf si fost colaborator al Teatrului din Viena, a pus bazele gruparii dinainte de anul 2008. Victimele lui era in special studente de la Universitatea de Arta si Teatru din Targu Mures. Suspectul le convingea ca le poate oferi o viata fericita daca i se vor alatura, pe drumul inaltarii spirituale. De-a lungul timpului, patru femei l-au ajutat sa adune prozeliti. Principala lui colaboratoare, Kelemen Nusa Anna, este deocamadata de negasit.

Referat DIICOT: "Tinerele erau puse sa citeasca Biblia, scrierile fiind interpretate intr-un mod unic... si zilnic, la ora 12 noaptea, acestea trebuiau sa aprinda o lumanare alba in fata careia sa se roage de 3 ori Tatal Nostru dezbracate complet".

Urma apoi un ritual sexual, iar liderul "Cercului" sustinea ca el este tot timpul in legatura cu o forta supranaturala numita CEHOV 1, despre care spunea ca este insusi Isus.

Tinerele erau tinute captive intr-o asa zisa "casa sfanta", descoperita de anchetatori la Eremitu. O cladire neracordata la reteaua de electricitate. Comunitatea din mica localitatea aflata pe malul Nirajului este socata sa afle cu ce se ocupa proprietarul.
Liderul "Cercului" avea autoritate suprema pentru fetele subjugate.


Referat DIICOT: "Le spunea cand si ce sa manance, cand sa se tunda, cati cm din par au voie sa taie, ziua si ora exacta cand au voie sa taie parul si unghiile, dar si faptul ca nu voie sa arunce parul taiat ( acesta fiind sufletul omului )."

In descinderile efectuate la "casa sfanta" au fost gasite pungi cu par si unghii, dar si obiecte folosite in ritualurile sexuale. Exista indicii ca fetele erau drogate, pentru a fi supuse mai usor. Toate ii cedau maestrului banii primiti de la parinti.

Citește articolul integral pe stirileprotv.ro