explozie medgidia

O deflagrație puternică, urmată de un incendiu s-a produs în această dimineață într-un bloc de garsoniere din Medgidia, de pe strada Plevnei, conform Observator de Constanţa.

 

Pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au fost alertați, in aceasta dimineata, pentru a interveni la salvarea mai multor persoane afectate de explozia unei butelii. In accidentul s-a petrecut la Medgidia, intr-un bloc de garsoniere.

Apelul la 112 a fost primit în jur de ora 7.15 si imediat au intervenit doua autospeciale de la detașamentul Medgidia. Potrivit ISU, au fost afectate 13 garsoniere de pe nivelul la care s-a produs deflagrația, aproximativ 80 de persoane s-au autoevacuat.

Un bărbat, locatar al garsonierei unde s-a petrecut deflagratia, a suferit arsuri si a fost transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean la spitalul din Medgidia. Victima, arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corporală. Din primele informaţii, deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze şi a afectat 13 garsoniere.