pagube

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 s-a produs sâmbătă, la ora 2.11, în zona Vrancea, informează Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. 

 

Estimarea inițială a INFP a fost de 6, pentru ca apoi să fie revizuit la 5,6. Seismul a fost resimțit  în Bucureşti, Iaşi, Braşov şi Craiova, potrivit site-ului earthquake-report.com. Mişcarea seismică s-a simţit pe întreg teritoriul României, dar şi în Republica Moldova.

Site-urile de specialitate din străinătate scriu că ar fi avut magnitudinea de 6.1 grade. Cutremurul a avut loc la 100 de km adâncime, în la 49 de km vest de Focșani.

La dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) s-au inregistrat mai multe apeluri din partea oamenilor cuprinsi de panica.

 

sursa: realitatea.net

UPDATE Pagube la Iași

Potrivit bzi.ro, în Iași, pompierii au fost solicitati sa intervina si in centrul orasului, asta pentru ca la Palatul Braunstein s-au desprins bucati de tencuiala ce puneau in pericol oamenii care treceau prin zona, dupa cum se poate vedea si din pozele alaturate publicate pe o retea de socializare. 
sursa: bzi.ro

 

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...