afaceri

Aventura propriei afaceri atrage tot mai multi curajoşi. Patru tineri din Cluj au renunţat la job-urile dintr-o firmă IT şi-au deschis un centru de minigolf. Părinţi şi copii se pot distra împreună, iar cei patru sunt mulţumiţi de evoluţia afacerii.

 

Bucuria acestor clienţi este rodul muncii celor patru tineri care au pus în practică inventivitatea folosită până acum doar în mediul online. Toţi au lucrat înainte la aceeaşi firmă IT.

Adrian Giurgiu, programator: „Când m-am angajat am zis că voi rămâne maxim zece ani în domeniu. Se apropie termenul.”

Unele piste sunt chiar inspirate din domeniu şi au elemente de la calculator.

 

Ideea afacerii le-a venit după o zi lungă de muncă, la o ieşire la restaurant.

Ada Prundar, antreprenor: „Am plecat de acolo cu un plan de afaceri pe şase luni, cu buget, cu ce avem nevoie, cum vrem să arate locaţia, ce anume vrem să fie în ea”.

Tinerii au creat un spaţiu unde oricine se poate relaxa după o zi lungă la serviciu sau se poate distra alături de copii. Atât adulţii cât şi copiii pot juca golf, pot colora sau... desena pe pereţi.

 

Tinerii au investit în afacere aproximativ 20.000 de euro.

Pe viitor, tinerii vor să organizeze team building-uri pentru angajaţii firmelor din oraş.

 

sursa: digi24.ro

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elev dat afară de la ore din cauza părului lung

Elevi daţi afară de la ore pentru că au părul lung. S-a întâmplat la un liceu teologic din Cluj-Napoca, unde mai mulţi băieţi au fost trimişi acasă pentru că nu aveau o frizură adecvată. Problema a...

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...