cioloooos

Investitorii americani sunt interesaţi de România. A spus-o chiar premierul Dacian Cioloş, după o întâlnire cu reprezentaţii mediului de afaceri de peste ocean.

 

Şeful executivului nu a vrut să dea nume, dar a spus că unele companii vor să-şi extindă afacerile pe care le au deja pe teritoriul românesc. De asemenea, premierul a vorbit cu investitorii şi despre planurile guvernului de a reduce birocraţia.

„Am discutat despre reducerea birocraţiei, un element esenţial, pe care îl subliniez de fiecare dată la fiecare întâlnire şi mai ales despre prestaţia ANAF-ului care este în legătură cu mediul de afaceri. Le-am explicat ce măsuri am luat pentru activitatea ANAF şi măsurile de simplificare pe care le pregăteşte Ministerul de Finanţe pentru săptămâniile viitoare pentru a putea fi adoptate”, le-a spus premierul Cioloș jurnaliștilor care îl însoțesc în SUA.

sursa: digi24.ro

 

 

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Spotify se lansează pe piața din România

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, se pregătește să pătrundă și pe piața din România, la finalul lunii noiembrie, pe data de 28, scrie Manafu....