pestera

Școala din comuna constănțeană Peștera poate fi numită etalon pentru multe unități de învățământ din marile orașe ale României. Cei mici au toate condițiile pentru a învăța, iar abandonul a ajuns la zero în doar câțiva ani.

 

Peste doar câteva zile, pe elevi îi vor aștepta rechizite noi, ghiozdane, manuale. Toate sunt oferite de Consiliul Județean și de Primăria Peștera. Dar condițiile bune pentru școlari nu se opresc aici. La Peștera nimeni nu plătește fondul clasei, iar uniformele au fost dăruite tot de Primărie, pe 1 iunie.

Dar asta nu e tot. Sălile de clasă au bănci moderne, scaune de piele, computere și proiector, aer condiționat, geamuri termopan și parchet laminat. Holurile sunt bine păzite de un sistem de camere de supraveghere legat de cel al Poliției Locale Peștera, iar toaletele arată ca un laborator.
Citește continuarea pe ctnews.ro

 

Național
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Elevii se pregătesc pentru prima vacanță

Bucurie mare pentru elevii din clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar. Pe 28 octombrie, copiii intră în prima vacanţă din acest an. Ei vor sta o săptămână acasă,...