transportatori centura capitala

Trafic îngreunat, la această oră, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, între localităţile Mogoşoaia şi Otopeni, respectiv Tunari şi Otopeni, din cauza unui protest al transportatorilor.

 

Cătălin Bocai, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, a declarat la Realitatea Tv că nu se ştie, incă, cât  va mai dura protestul. 

Traficul rutier pe Soseaua de Centura a Municipiului Bucuresti este blocat la intersectia DN Centura Bucurestiului cu drumul care duce catre Orasul Popesti Leordeni(DN4), din cauza unui grup de autovehicule care stationeaza pe suprafata carosabila, potrivit Infotrafic. Politistii mai informeaza ca traficul este ingreunat intre localitatile Mogosoaia si Otopeni, respectiv Tunari si Otopeni, din cauza unei coloane de autocamioane care circula cu viteza redusa, pe prima banda, pe sensul catre Otopeni, scrie news.ro.

 

Mai multe federatii ale transportatorilor protesteaza, in fiecare zi de luni, intre orele 10 si 12, pe soselele de centura ale marilor orase din tara, fata de scumpirea politelor RCA. Nemultumiti de deciziile de pana acum ale autoritatilor transportatorii din Romania pregatesc un protest la nivel national in 15 septembrie.

Un raport publicat, pe 1 septembrie, de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), care supravegheaza si piata asigurarilor, arata ca pretul mediu al unei polite RCA pentru camioanele cu masa mai mare de 16 tone a fost in iulie de 10.704 lei, cu 121% peste nivelul inregistrat in al doilea trimestru din 2015, de 4.843 lei.