batut

Bodyguardul din Neamt, ucis de un client, a primit 160 de lovituri pana sa isi dea sufletul. In plina ancheta, autoritatile din Neamt au facut publice imaginile teribile surprinse in clubul in care s-au petrecut atrocitatile, transmite stirileprotv.ro.

 

Ucigasul, care n-a mai avut control, a atacat cu o bata. Asaltul se petrece in momentul in care in club mai erau cativa clienti. Agresorul, inarmat cu o bata, se napusteste asupra bodyguardului Dan Muscalu, un barbat cu o postura impunatoare, care, cel mai probabil, a vrut sa aplaneze un conflict.

Agresorul il tranteste pe bodyguard intre canapele si il loveste cu sete sub privirile inghetate ale martorilor. Procurorii care au analizat imaginile extrem de violente au numarat nu mai putin de 160 de lovituri.

Agresorul l-a tarat de un picior si pe prietenul paznicului. In final, cele doua victime s-au urcat in masina si au vrut sa mearga acasa. Pe drum insa victimei i s-a facut rau, a oprit si si-a dat ultima suflare din cauza hemoragiei puternice.

Ioan Muscalu, tatal victimei: "Nu avea dusmani, puteti intreba la vecini. Isi vedea de treaba lui si nu s-a certat cu nimeni pe aici."

Agresorul, care are 24 de ani, a fost arestat preventiv pentru omor. Anchetatorii au precizat ca la agresiune a participat si un al doilea barbat, insa acesta nu ar fi lovit decisiv.

 

sursa: stirileprotv.ro

 

Auto-moto
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Acțiuni rutiere în Ploiești

Polițiștii au ieșit joi în traficul din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții în cadrul programului EDWARD, proiect care vizează siguranța rutieră, susținut de Comisia Europeană.  Ziua de 21...