accident dambovita

O persoană a murit, iar alta a fost rănită grav, după ce două maşini s-au ciocnit în urma unei depăşiri neregulamentare pe DN71, Târgovişte - Bâldana, în judeţul Dâmboviţa. Traficul rutier este blocat la ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii dirijând şoferii pe o rută ocolitoare.

Potrivit realitatea.net, accidentul s-a produs în jurul orei 6.20, pe drumul naţional 71, Târgovişte - Bâldana, în zona localităţii Ilfoveni, judeţul Dâmboviţa, potrivit centrului Infotrafic, scrie News.ro.

Din primele informaţii, este vorba despre o depăşire neregulamentară, o coliziune între două autoturisme, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

În urma impactului dintre cele două maşini o persoană a murit, iar alta a fost rănită grav, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este blocat în zona în care s-a produs accidentul, poliţiştii dirijându-i pe şoferi pe o rută ocolitoare prin localitatea Nucet.

Poliţiştii vor deschide un dosar penal de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă în urma accidentului, a mai declarat Alexandra Niculae.