delta accident

Accident pe Dunăre, în apropierea localităţii Crişan, de pe braţul Sulina. O ambarcaţiune cu 10 turişti la bord a intrat într-o salcie, iar cinci dintre pasageri au fost răniţi.

 

Turiştii mergeau de la Tulcea către Sulina cu o şalupă de transport pasageri, când, la un moment dat, conducătorul ambarcaţiunii a deviat de la traseul obişnuit şi a intrat într-o salcie.

În urma accidentului, unul dintre turişti a fost grav rănit la cap şi a fost preluat cu elicopterul SMURD şi adus la un spital din Capitală. Alţi doi pasageri au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Constanţa cu ambulanţele, pentru investigaţii, deoarece computerul tomograf de la Tulcea este defect.

La faţa locului au ajuns reprezentanţii Poliţiei Transporturi şi cei ai Căpităniei Sulina care au declanşat o investigaţie pentru a afla care au fost cauzele producerii accidentului. Până acum sunt luate în calcul doua ipoteze: neatenţia conducătorului şalupei, care s-ar fi apropiat prea mult de mal, sau o defecţiune tehnică.  

 

sursa: digi24.ro

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Două accidente în Ploiești, pe strada Rudului

În această seară, pe strada Rudului din Ploiești, s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea unei persoane. Astfel, două mașini au fost implicate într-un accident petrecut în zona...