logan

In acest weekend prelungit de Sfanta Maria aproape 1600 de soferi au ramas fara permis. Politistii i-au prins ca au depasit viteza legala ori au condus bauti.

 

Agentii au iesit la "vanatoare", cu camere video si masini pe care nu scria politia, ca sa nu atraga atentia. Amenzile date depasesc 10 milioane de lei.

Peste 4200 de politisti de la Brigada Rutiera, cu 340 de radare, au strabatut soselele in acest weekend.

Masinilie neinscriptionate pe care le-au folosit i-au ajutat sa depisteze in trafic multi soferi care au incalcat regulile, crezand ca e sarbatoare si nu-i vede nimeni.

Este si cazul unor soferi care au depasit viteza legala pe Autostrada Soarelui. In imagini sunt surprinsi doar cativa dintre ei, care au atins 191 sau 208 km/ora. Altul a fost si mai grabit si a mers cu 215 km/ora. Grav este ca unii dintre ei aveau si copii in masina.

Altii au fost sanctionati pentru ca vorbeau la telefon fara sa foloseasca un dispozitiv handsfree. Agentii i-au amendat si pe soferii grabiti care nu au respectat distanta fata de autoturismul din fata, fapt ce poate duce foarte usor la producerea unui accident.

Ministerul de Interne a scos in strada peste 20.000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera in acest weekend. Iar agentii au dat aproape 30.000 de amenzi in valoare totala de 10 milioane de lei, bani care vor intra in bugetul statului.
sursa: stirileprotv.ro