permise

Blocaj în sistemul de eliberare al permiselor auto. La această oră nu se poate susţine proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie. În acest moment se pot depune doar dosarele pentru înmatriculare şi se efectuează operaţiuni de radiere. 

 

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a anunţat că, din cauza unor probeleme de ordin tehnic, luni nu poate fi susţinută proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, potrivit News.ro.

Până la remedierea problemei tehnice, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie.

 

Până la remedierea situaţiei pot fi depuns doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi efectuate operaţiuni de radiere. 

Personalul de intervenţie a fost alertat imediat după apariţia problemelor tehnice şi lucrează la remedierea situaţiei încă din noaptea de duminică spre luni, a precizat sursa citată.