inundatii zona garii

O ploaie torenţială care a durat aproape o jumătate de oră a făcut prăpăd pe mai multe străzi din Braşov. În zona stadionului Tineretului, reţeaua de canalizare nu a mai făcut faţă, iar apa a ajuns aproape de geamurile maşinilor. Mai mulţi şoferi au rămas blocaţi cu autoturismele în mijlocul apei.

 

ACTUALIZARE 00.10. Prefectul judeţului Braşov, Ciprian Băncilă, a declarat la Digi24 că la miezul nopţii se circulă în condiţii relativ normale şi că situaţia este sub control.

„Avem avertizare cod galben de ploaie până în jurul orei 2.40 de minute în această noapte. E posibil ca în zonă, conducta să fie supradimensionată, mulţi nu înţeleg că nu se trebuie să arunce la canal obiectele de care nu mai au nevoie. Au fost 60 de apeluri pentru a semnala probleme cu inundaţii”, a spus Ciprian Băncilă.

 

Luiza Dănilă, reprezentant al ISU Braşov: „Au fost probleme în tot oraşul, dar cele mai multe în zona stadionului, Strada Lungă. Au fost şi maşini luate de apă, dar nu a fost practic nicio viaţă pusă în pericol. Se acţionează cu mai multe echipaje la nivelul întregului oraş.

Se acţionează în principal pentru înlăturarea electelor, scoaterea apei din subsoluri, persoane care au rămas în maşini. Situaţia este sub control. Sunt foarte multe apeluri care au venit”.

sursa: digi24.ro

 

 

Viața Prahovei
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Avarie Electrica în două zone din Comarnic

Furtuna din noaptea de miercuri spre joi a lăsat fără curent electric două zone din Comarnic, după ce mai mulți copaci s-au prăbușit pe linii. Codul portocaliu valabil în Prahova începând de...

Eveniment
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident la Florești. Două persoane rănite

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs joi în jurul orei 10.45 pe DJ 720. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată în afara părții carosabile, iar...