politist

Un poliţist din Covasna a fost monitorizat de procurori în timp ce le cerea candidatelor care dădeau examen auto favoruri sexuale în schimbul carnetului. Agentul principal Costel-Adrian Anton a fost trimis în judecată pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.

 

Un agent principal de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere Covasna a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru mai multe infracţiuni de corupţie, cele mai grave fiind de luare de mită, folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual, şi abuz în serviciu. Nu este nici primul şi probabil nici ultimul poliţist care este prins luând mită. Însă este primul care este acuzat că ar fi cerut şi ar fi obţinut favoruri sexuale în schimbul succesului la proba teoretică. Pe scurt, procurorii spun că agentul principal Adrian Anton ar fi obţinut favoruri de natură sexuală de la o candidată, „în scopul de a face un act contrar îndatoririlor sale de serviciu, respectiv de a o ajuta pe aceasta să completeze chestionarul de la proba teoretică, în timp ce o supraveghea”.

Citeste mai mult: adev.ro/objrxf

 

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elena Udrea, audiată la DNA

Elena Udrea a sosit vineri, în jurul orei 11:00, la sediul DNA, unde urmează să fie audiată într-un dosar mai vechi legat de Hidroelectrica, dosar de care se ocupa fostul procuror Mihaiela Moraru...