incendiu

Un incendiu a izbucnit luni la fatada unei cladiri din Piata Crangasi, arderea fiind violenta, a anuntat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti. 

 

UPDATE Digi 24
Incendiul a fost localizat, în acest moment nu mai există niciun pericol, dar echipa de căutare-salvare cercetează încă în interior, să se asigure că nu sunt victime.

Clădirea adăpostește, pe patru etaje, un complex comercial, cu mai multe magazine și o sală de fitness. Este o clădire ce se întinde pe 8.000 de metri pătrați, care a fost inaugurată în anul 2010 și a costat 20 de milioane de lei.

Deocamdată nu sunt informații despre eventuale victime, iar pompierii aflați la fața locului se concentrează atât pe evacuarea persoanelor, cât și pe stingerea incendiului.

 

Câteva zeci de persoane s-au autoevacuat din clădire, dar pompierii au format o echipă de căutare-salvare care a pătruns în clădire până la etajul patru pentru a căuta eventuale victime, mai ales în condițiile în care este foarte mult fum.La fata locului au fost trimise trei autoscari. 

Potrivit lui Daniel Vasile, s-au constituit echipe de cautare - salvare pentru evacuarea oamenilor din interior.
sursa: hotnews.ro

LIVE VIDEO: Imagini în timp real cu intervenția pompierilor