sov olteanu

Banii pe care Bogdan Olteanu i-ar fi primit pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii s-au plimbat prin mai multe companii offshore controlate de Sorin Ovidiu Vintu scrie RISE Project, care a obtinut documentele firmei din ale carei conturi ar fi fost scoasa spaga cash. Casuta postala din Delaware era operata de Ionut Adrian Eftime, fost angajat al mogulului si denuntator in acest caz.  

 "Inca din martie 2006, Ionut Adrian Eftime si tatal sau, sindicalistul Ion Eftime, primesc puteri depline de reprezentare si administrare a companiei offshore IT & Media Production, inregistrata in statul american Delaware. 

Aceasta este casuta postala din conturile careia provine milionul de euro pe care Eftime Jr. i l-ar fi predat lui Bogdan Olteanu in octombrie 2008, la sediul PNL, dupa numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.  

Procurorii DNA sustin ca sursa initiala a banilor a fost un alt offshore, Demera Investments Ltd., inregistrat in Cipru si folosit de tandemul SOV-Liviu Luca in mai multe afaceri. 

Circuitul banilor intre Demera Investments si IT & Media Production, asa cum il arata documentele celei din urma, a presupus mai multe etape de 'albire' a banilor.", scriu jurnalistii RISE Project in articolul ce il puteti citi integral aici.
s
ursa: hotnews.ro

 

 

 

Politic
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta dezlănţuit în miez de noapte, chiar de ziua lui

Se scot săbiile între cei care, până mai ieri, erau în aceeaşi barcă. Speriat de consecinţe, liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe Victor Ponta că a stat cu mâna pe sus şi s-a cerut la DNA, pentru a-l...

Național
  • Luni, 18 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Victor Ponta din nou la DNA

Victor Ponta a ajuns luni dimineaţa Direcţia Naţională Anticorupţie. Fostul premier nu a dat declaraţii ziariştilor. Potrivit unor surse citate de Digi 24, Ponta este martor într-un dosar de...