lotooooooo

Marele premiu la jocul 6/49, în valoare de 4 milioane de euro, a fost câştigat în urma extragerii de joi a Loteriei Române. Numere câştigătoare au fost 42, 44, 10, 3, 33, 27.

 

Loteria Română a anunțat pe pagina personală de Facebook, printr-o postare amuzantă, faptul că în epoca pokemonilor, norocosul câștigător a reușit să prindă 6 pokemoni din cei 49 disponibili.

Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Motru, județul Gorj și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 și una la Noroc.

„In epoca pokemonilor, un jucător la loto din orasul Motru, judetul Gorj a prins 6 pokemoni din 49 la Loteria Romana si a pus mana pe un castig fabulos, la categoria I, de 4 milioane de euro!!! Fiekare pokemon aka numar norocos a valorat astfel peste 666.666 euro!!!

 

Biletul norocos a fost jucat la agentia 18-005 din Motru, judetul Gorj si a fost completat cu o varianta simpla la Loto 6/49 si una la Noroc. Asta da...noroc!!! Banii sunt deja pregatiti, asa ca incepand de maine abia asteptam sa ii inmanam ferictului castigator!!!”

sursa: digi24.ro