inc

Un incendiu a izbucnit joi în Palatul Parlamentului, din cauza unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică, în subsolul clădirii, în timpul unor lucrări, incendiul fiind stins de pompieri cu un extinctor. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului, dar alimentarea cu energie electrică în Palatul Parlamentului a fost oprită.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti–Ilfov, Daniel Vasile, scurtcircuitul s-a produs în timpul unor lucrări de mentenantă în Palatul Parlamentului, la conductoarele electrice dintr-un canal tehnologic aflat  sub cota zero a clădirii.

Pompierii ISU Bucureşti- Ilfov de la Palatul Parlamentului au intervenit şi au stins incendiul cu un extinctor. În urma verificărilor, pompierii nu au fost găsite şi alte focare de incendiu.

 

Daniel Vasile a precizat că nicio persoană nu a fost rănită.

În urma incendiului, alimentarea cu energie electrică în Palatul Parlamentului a fost oprită.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că administratorul clădirii şi firma care execută lucrărilor vor stabili ce măsuri vor fi luate pentru realimentarea cu energie electrică a clădirii, reprezentanţii Enel urmând să soluţioneze problema. 

sursa: digi24.ro